Doar un roman din patru a mers in vacanta anul acesta


Mai putin de trei sferturi dintre romani au mers anul acesta in concediu, din cauza bugetului tot mai restrans alocat pentru vacanta.


Romanii au ales sa renunte la vacante, din precautie, aceasta fiind o atitudine diferita fata de cea din anii trecuri, cand romanii se imprumutau la banci ca sa mearga in concedii.

Astfel, doar 57% dintre romanii din mediul urban au ales sa mearga in concediu in aceasta vara, dupa cum arata un studiu realizat de compania de cercetare de piata 360insights, citat deBusiness Magazine.

Acestora li se adauga 18% dintre romani, care au declarat ca intentionau sa mearga in concediu, insa mai tarziu, in lunile de toamna.

Sapte din zece romani care au mers in concediu au ales sa il petreaca in tara, in timp ce cei care au preferat sa treaca granitele au mers in Grecia, Italia, Bulgaria, Turcia sau Spania.

In continuare, litoralul Marii Negre ramane cel mai solicitat, insa, in ultima perioada, a crescut si interesul pentru zonele rurale din Bucovina, Bran-Rucar-Moeciu, Praid si Maramures.

Sursa: Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.