Craciun si Revelion in rate pana la Paste


Dupa ce agentiile de turism extern au acceptat cartile de credit ale clientilor pentru plata in rate a vacantelor, acum a venit randul hotelierilor din statiunile de pe Valea Prahovei sa recurga la aceasta metoda.


Astfel, cei care nu au destui bani pentru un sejur de Revelion sau de Craciun pot plati zece rate hotelierului printr-un card emis de o banca ce colaboreaza cu acesta.

Pentru un pachet de Craciun la un hotel din Poiana Brasov, de trei nopti cu cina festiva costa 135 de euro/persoana, iar de Revelion, pretul este de 383 euro/persoana si include patru nopti cazare cu demipensiune si cina festiva din noaptea dintre ani.

Targul de Turism care se desfasoara in acest weekend in Capitala, ofera pachete pentru Craciun la pretul de 297 euro/persoana, patru nopti cazare, mic dejun si cina festiva.

N-au fost uitate insa, oferte spreciale pentru schi in Austria, Bulgaria si Sovacia. Astfel, o minivacanta in Austria are un pret de plecare de la 120 de euro/persoana pentru trei nopti de cazare cu mic dejun sau demipensiune, in functie de unitatea de cazare aleasa, dar si abonament de schi pentru doua zile.

In Slovacia, se gaseste cazare in apartamente, unde pretul pentu o persoana pentru o noapte cu ski pass si bonus-uri costa intre 8 si 20 de euro.

Sursa: Bloombiz

Parteneri : Cazare Munte

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.