Masaje cu roci vulcanice si impachetari cu ciocolata, pe litoralul romanesc

Daca in vara s-au fript, acum sufla si-n iaurt ca sa nu iasa-n paguba. Dupa un sezon estival nereusit, hotelierii care mentin inca deschise afacerile pe litoral incearca sa-si atraga clientii cu oferte atractive si... relaxante.



Masaje cu roci vulcanice, impachetari cu ciocolata sau cine romantice in restaurante cu vedere la mare, sunt doar cateva dintre…bonusurile cu care hotelierii vor sa-i castige pe turisti.

Pachetele speciale sunt destinate in special weekend-urilor, iar preturile oscileaza intre 200 si 700 de lei, in functie de stelele hotelului ales.

Pe litoral n-au mai ramas multe hoteluri deschise. Angajatii lor promit insa ca ii vor trata regeste pe turistii care vor veni in weekend.

La patru si cinci stele in Mamaia, clientii nu se vor plictisi in camere, promit hotelierii. Sunt invitati sa se relaxeze la sauna sau la jacuzzi.

Nu sunt uitati nici indragostitii sau tinerii proaspat casatoriti. Ei sunt asteptati la hoteluri de lux cu petale de trandafiri si reduceri de pana la 30% la pachetele de weekend. Pentru doua nopti de cazare, cu micul dejun si cina incluse, la care se adauga serviciile de relaxare, romanticii vor plati aproximativ 700 de lei, la camera dubla.

Cum meteorologii anunta temperaturi de pana la 30 de grade Celsius pe litoral, in weekendul urmator, hotelierii spera ca vremea frumoasa le va aduce multi clienti. Nu de alta, dar vanzarile le-au scazut in acest sezon estival, cu 20% fata de anul trecut.


Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.