Vanzarile Air France-KLM au continuat sa scada puternic in T1


Vanzarile Air France-KLM au scazut drastic in primul trimestru, punand sub semnul intrebarii tinta stabilita de compania aeriana pentru pierderile operationale din 2009-2010 la 129 milioane euro, a anuntat cotidianul francez La Tribune.

Pierderile din venituri se vor adanci in primul trimestru al anului fiscal 2009-2010", a anuntat La Tribune, citand o sursa din cadrul Air France-KLM.

Vanzarile au scazut cu aproape 20% din aprilie, in contextul in care criza financiara a afectat calatoriile de afaceri, potrivit La Tribune, citat de NewsIn.

Mai multe surse citate de La Tribune sustin ca traficul de pasageri a scazut in mai cu 18%, in timp ce traficul de marfuri a inregistrat un declin de 35-38%.

De asemenea, sursele precizeaza ca situatia din iunie este, de asemenea, negativa, si ca rezervarile pana in septembrie sunt dezamagitoare.

"Rezultatele trimestriale oficiale Air France-KLM nu vor fi finalizate inainte de sfarsitul lunii, asa ca nu facem comentarii", a declarat un purtator de cuvant al companiei. Air France-KLM urmeaza sa prezinte rezultatele oficiale pe 30 iulie.

Vanzarile Air France-KLM au scazut cu 12,2% in ultimul trimestru din anul fiscal 2008-2009, ce s-a incheiat pe 31 martie.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.wall-street.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.