Udrea le propune cipriotilor sa vina in Romania la bai, pescuit si vanatoare

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, in urma intalnirii cu omologul sau din Cipru, Antonis Paschalides, ca Romania are multe de oferit turistilor ciprioti in domeniul turismului balnear, de vanatoare si de pescuit, potrivit unui comunicat remis vineri de MT, conform Newsin.


"Cei doi oficiali au convenit sa formeze un comitet romano-cipriot de cooperare in domeniul turismului. Elena Udrea a aratat ca tara nostra are multe lucruri de oferit potentialilor turisti din Republica Cipru, cu precadere in domeniul turismului balnear, respectiv al turismului de vanatoare si de pescuit", se arata in comunicat.

La intalnirea de vineri, Elena Udrea a primit asigurari ca Romania poate conta pe sprijinul Ciprului in ceea ce priveste accederea tarii noastre in consiliul Organizatiei Mondiale a Turismului (OMT).

La intalnirea dintre cei doi oficiali a participat si director general a Organizatiei de Turism a Ciprului, Phoebe Katsouris, ambasadorul Republicii Cipru in Romania, Spyros Attas, precum si vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Ciprului, Tony Antoniou.

Urmatoarea intalnire a celor doi ministri va avea loc in Cipru, unde ministrul Turismului, Elena Udrea, se va intalni si cu potentiali investitori interesati de turismul romanesc.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa: Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.