Peste 850.000 de euro, valoarea ofertei câştigătoare pentru “Turist în România”

Companiile partenere Best Advertising&Consult şi Optimedia au câştigat licitaţia organizată de Ministerul Turismului (MT) pentru realizarea campaniei “Turist în România”, valoarea totală a ofertei câştigătoare fiind de 3.617.102 lei, echivalentul a 866.891 de euro, fără TVA şi fără taxă de cinema, se arată într-un comunicat al MT.

Mareste poza Elena UdreaSpoturile de 30 secunde vor fi difuzate pe canalele de televiziune Pro TV, Realitatea TV şi Antena 3. “Ministerul Turismului a finalizat evaluarea ofertelor depuse în data de 20 iulie 2009, în cadrul licitaţiei deschise pentru achiziţia serviciilor de realizare a campaniei interne “Turist în România”.

În urma analizei, comisia de evaluare a stabilit că oferta câştigătoare este cea a asocierii dintre SC Best Advertising&Consult SRL şi SC Optimedia SRL. (...) Posturile pe care va fi realizată promovarea internă a destinaţiilor turistice româneşti sunt Pro TV - primul post de televiziune naţional generalist, Realitatea TV şi Antena 3 - primele două posturi de ştiri, conform măsurătorilor de audienţă realizate de GfK în perioada 01-31 mai 2009”, conform anunţului trimis de MT.

Clasamentul ofertanţilor a fost realizat prin aplicarea algoritmului de calcul prevăzut în caietul de sarcini aferent achiziţiei. Aşadar, câştigătorul a prezentat cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic în ceea ce priveşte costul pe punctul de audienţă (CPP), cu o valoare ponderată de 435,05 lei (faţă de celelalte oferte, care se situau la 789 lei, 809,8 lei, 726,4 lei şi respectiv 676,6 lei). Ministerul Turismului va parcurge, în zilele următoare, etapele legale pentru încheierea contractului de achiziţie publică.

La licitaţia organizată de Ministerul Turismului au participat cinci agenţii sau asocieri de agenţii - Media Today, Media Investment, asocierea Media One - Diadikasia Business Consultans, Best Advertising - Optimedia şi agenţia Ars Advertising.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.standart.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.