Ministerul Turismului promoveaza proiectul "Turist in Bucuresti"

Ministerul Turismului a semnat un parteneriat cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru realizarea si promovarea proiectului "Turist in Bucuresti", parte a campaniei "Turist in Romania", a anuntat joi ministrul Turismului, Elena Udrea in cadrul unei conferinte de presa, potrivit NewsIn.


"Se impunea un proiect de promovare a Capitalei ca si capitala europeana si destinatie turistica. Bucurestiul se confrunta cu o scadere a gradului de ocupare a camerelor de hotel si o scadere a numarului de turisti. Avand in vedere ca Bucurestiul era o destinatie pentru turismul de afaceri, afectata de criza economica, am decis promovarea acestui proiect, in parteneriat cu autoritatile locale si cu parteneri din mediul privat. Dorim sa atragem parteneri din zona hotelurilor, restaurantelor, institutiilor publice, teatre si, de ce nu circ", a declarat Udrea.

Potrivit acesteia, autoritatile locale si partenerii privati vor organiza aceste evenimente, iar Ministerul Turismului le va promova.

Primul eveniment din acest proiect este realizat de Autoritatea Locala de Cultura si este intitulat "Bucuresti-teatrul de vara".

In acest moment exista un studiu care vizeaza luciul de apa al Lacului Morii, iar Ministerul Turismului doreste sa sprijine autoritatile locale pentru dezvoltarea turismului si agrementului pe acest lac.

Campania "Turist in Romania" pe care o va defasura Ministerul Turismului are ca obiectiv promovarea destinatiilor romanesti pe plan intern, in scopul de a constientiza consumatorii de produse turistice cu privire la atractiile pe care Romania le ofera si pentru a determina cat mai multi romani sa isi petreaca vacantele in tara.

Pentru realizarea campaniei "Turist in Romania", care ar trebui sa se desfasoare in perioada 1 august - 25 decembrie 2009, potrivit unui anunt de licitatie al MT, institutia condusa de Elena Udrea va cheltui circa 3.974.790 lei, fara TVA. Banii provin de la bugetul de stat.

Parteneri : www.reklama360.ro


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.