Eximtur a vandut sejururi de 60.000 euro pe tichete de vacanta


Compania Eximtur, unul dintre cei mai mari tour-operatori de pe piata locala, a vandut sejururi in valoare de 60.000 euro pe tichete de vacanta in perioada 15 mai-1 iulie 2009.

Agentia de turism accepta aproape toate tipurile de tichete de vacanta care se emit in Romania.

“Datorita succesului pe care acest program il inregistreaza, in doar 6 saptamani de la prima plata cu tichete de vacanta efectuata tot intr-o agentie Eximtur, compania a realizat vanzari de pachete turistice in valoare de aproximativ 60.000 euro”, a declarat Lucia Morariu, director general al companiei.

Conform acesteia, majoritatea turistilor care au venit cu tichete de vacanta au cumparat in principal sejururi la mare, pretul mediu al unui pachet de cinci zile fiind de 1.300 de lei.

“Ne asteptam ca in perioada urmatoare numarul turistilor care vor solicita plata cu tichete de vacanta a pachetelor de servicii turistice interne sa creasca exponential”, a completat Morariu.

Pretul vacantelor platite cu tichete de vacanta este mai mic cu aproape 9% decat al sejururilor din cataloage sau afisate pe site, potrivit reprezentantilor companiei. “Din informatiile obtinute de la unul dintre partenerii nostri, emitator de tichete de vacanta, pana in prezent, doar acesta a incheiat contracte de emitere de tichete de vacanta in valoare de aproximativ 1 milion de euro”, a mai spus Morariu.

Eximtur a rulat anul trecut afaceri de 40 milioane de euro, din care mai mult de jumatate din incasari au provenit din vacantele vandute in Romania.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.wall-street.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.