Cat te costa sa stai o noapte la Hagi, Gica Popescu sau Adi Ilie

Hotelurile au reprezentat o investitie atractiva pentru multi fosti sau chiar actuali jucatori, de la Gica Hagi la Adrian Ilie si de la Razvan Rat la Gheorghe Popescu.


Gica Popescu poarte negoicieri pentru afilierea la brandul Courtyard a unui hotel de patru stele cu 144 de camere, care va fi construit in Bucuresti, pe un teren de 5.000 de metri patrati.

Contactat de Gandul, fostul international a declarat ca este dispus sa investeasca in acest proiect 17 milioane de euro, iar viitorul hotel ar trebui sa devina piesa de rezistenta a afacerilor sale in Romania.

O investitie rentabila a facut si Adrian Ilie, un alt reprezentant al "Generatiei de aur" care a cumparat, in 2001, Hotelul Ruia din Poiana Brasov, pe care l-a renovat si l-a adus la nivelul unui hotel de patru stele.

O noapte la Hotelul Amfiteatru din Calafat, cotat cu 3 stele, costa 190 lei, pentru doua persoane. In pret este inclus si micul dejun si accesul la spa. Proprietarul hotelului este Gheorghe Popescu.

Camera dubla la Hotelul Ruia din Poiana, detinut de Adrian Ilie, costa pe noapte 250 lei si include si micul dejun plus acces gratuit la fitness, jacuzzi si sauna.

Deschis în 2001, Hotelul Iaki din Mamaia, al carui proprietar este Gheorghe Hagi, se afla la 20 de metri de plaja din Mamaia si dispune de un centru de conferinte, de piscina exterioara, de un Spa center si de un centru de infrumusetare. Pentru o camera dubla platesti 229 de euro pe noapte, cu demipensiune, iar pentru un apartament - 269 de euro, cu doua mese pe zi.

In preturi este inclus si accesul gratuit la centrul spa.


Parteneri : www.reklama360.ro


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.