Trei curse Tarom, redirectionate din cauza vremii

Trei curse ale companiei aeriene Tarom, doua interne si una externa, care trebuiau sa aterizeze pe aeroportul international “Henri Coanda” aseara au fost redirectionate spre aeroporturile din Constanta si Sibiu, din cauza conditiilor meteo nefavorabile de la Bucuresti.
Trei curse Tarom, redirectionate din cauza vremii Cele trei aeronave au aterizat pe aeroportul “Henri Coanda” dupa imbunatatirea conditiilor meteo de la Bucuresti.

Cursa interna Tarom RO648 Cluj - Bucuresti, cu 74 de pasageri la bord, care a decolat, ieri, din Cluj la ora 18:40 si trebuia sa aterizeze pe aeroportul “Henri Coanda” la ora 19:30 a fost redirectionata sa aterizeze pe aeroportul din Constanta. Indata ce conditiile meteo au permis aterizarea pe aeroportul “Henri Coanda” Bucuresti, cursa Tarom RO648 si-a reluat zborul si a aterizat la Bucuresti la ora 21:45.

Cursa interna Tarom RO708 Iasi - Bucuresti, cu 28 de pasageri la bord, care a decolat, ieri, de la Iasi la ora 18:55 si trebuia sa aterizeze pe aeroportul “Henri Coanda” Bucuresti la ora 20:00 a fost redirectionata pe aeroportul din Sibiu, in asteptarea imbunatatirii conditiilor meteo de la Bucuresti. Aeronava a aterizat pe aeroportul “Henri Coanda” la ora 23:09.

Cursa externa Tarom RO264, Istanbul - Bucuresti, cu 63 de pasageri la bord, care a decolat, ieri, de la Istanbul la ora 18:30 si trebuia sa aterizeze pe aeroportul “Henri Coanda” Bucuresti la ora 19:45 a fost - de asemenea - redirectionata pe aeroportul din Constanta, in asteptarea imbunatatirii conditiilor meteo de la Bucuresti. Aeronava a aterizat pe aeroportul “Henri Coanda” la ora 22:56.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.wall-street.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.