RAPPS a investit 3,2 mil. euro in renovarea si modernizarea hotelului Cindrel din statiunea Paltinis


Regia Patrimoniului si Protocolului de Stat (RAPPS) va redeschide, sambata, hotelul Cindrel din statiunea Paltinis, in renovarea caruia au fost investite 3,2 milioane de euro, unitatea fiind clasificata la patru stele, a declarat pentru NewsIn directorul filialei Olanesti a RAPPS, Maria Bercea.

Investitia a cuprins, pe langa modernizarea unitatii, si extinderea capacitatii de cazare de la 35 la 45 de camere, dotarea hotelului cu o sala de conferinte de 100 de locuri, iar clasificarea a urcat de la doua la patru stele.


De asemenea, hotelul va mai beneficia de un restaurant de trei stele, sauna si piscina interioara incalzita. “Dorim ca hotelul sa revina in circuitul turistic si ne adresam tuturor categoriilor de turisti, atat de business, prin intermediul salii de conferinte dotata complet pentru traininguri si intalniri de afaceri, dar si turismului montan”, a declarat Maria Bercea.


Hotelul Cindrel a intrat in renovare in aprilie 2007 si se afla la intrarea in Paltinis, care este cea mai veche statiune turistica din Romania (1884) si se afla la cea mai mare altitudine din tara (1442 m).


Pe langa turismul montan, statiunea Paltinis, situata la 32 km de Sibiu, este recomandata in tratamentul asteniilor, organismului slabit, suprasolicitarii fizice si intelectuale, anemiilor secundare si dereglarilor de crestere la copii, dereglarilor pleuropulmonare (sechele dupa pleurizie si dupa pneumopatii virale sau bacteriale) si bolilor endocrine (hipertiroitism benign).

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.standard.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.