O cursa Blue Air spre Berlin s-a intors pe Baneasa la 20 de minute de la decolare

O cursa Blue Air spre Berlin cu 84 de pasageri s-a intors din drum pe Aeroportul din Baneasa la 20 de minute de la decolare din cauza unei defectiuni tehnice, potrivit directorului de marketing al companiei Florentina Ivan.



Cursa Blue Air Bucuresti- Berlin si retur care a decolat de pe Aeroportul Baneasa s-a intors din drum dupa 20 de minute de la decolare. Comandantul aeronavei a sesizat o defectiune minora la semnalizarea de la bordul aeronavei si a luat decizia intoarcerii din drum", a declarat Florentina Ivan, citata de NewsIn.

Potrivit reprezentantilor companiei, dupa cateva ore de verificari tehnice aeronava a decolat spre Berlin, iar cei 84 de pasageri vor ajunge la destinatie cu intarzieri de peste doua ore.

De asemenea, reprezentantii Blue Air au mai spus ca si cei 64 de pasageri care urmeaza sa se intoarca de la Berlin vor ajunge mai tarziu.
O alta aeronava tip Boeing 737, apartinand companiei Blue Air, a decolat, in data de 14 iunie, cu intarziere de o ora si 35 de minute de pe Aeroportul Intenational Aurel Vlaicu - Baneasa spre Koln deoarece in timp ce rula spre decolare a lovit un stol de pasari.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.wall-street.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.