HVI are un nou director regional pentru Tourism and Hospitality

hvi,tamas glazer,tourism and hospitality
Tamas Glazer (foto) este noul director regional pentru departamentul Tourism and Hospitality din cadrul companiei de consultanta HR Human Value International (HVI), au anuntat reprezentantii companiei.
Tamas Glazer va lucra de la Budapesta si va fi responsabil cu regiunea Europei Centrale si de Est. El va colabora in mod direct cu Petra Votisky, manager HVI Romania.

"Principalul meu obiectiv este dezvoltarea si popularizarea serviciului de Audit Hotelier si in Romania, asa cum am reusit cu succes in Bulgaria si Ungaria. In opinia mea, in Romania, exista potential de dezvoltare a pietei hoteliere, dar in acest moment din cauza crizei financiare strategiile de dezvoltare s-au schimbat si in acest sector de activitate", a declarat Tamas Glazer.

Noul director si-a inceput cariera in industria hoteliera, ca director de vanzari si marketing in cadrul a doua hoteluri de 4 stele din Ungaria. De asemenea, Tamas Glazer a fost implicat in derularea de campanii de marketing si PR pentru diferite branduri hoteliere dezvoltate in sistem de franciza in Romania, Serbia, Bulgaria, Bosnia, Croatia si Macedonia.

HVI este o firma de consultanta HR din Europa Centrala si de Est si regiunea Mediteraneana, dar care desfasoara activitati de executive search, audit organizational si strategii de realocare de personal.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.dailybusiness.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.