Hotelul Continental din Bucuresti incearca sa-si recastige gloria

Omul de afaceri Radu Enache, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, care incaseaza anual aproape 30 de milioane de euro din industria ospitalitatii, a investit 15 mil. euro pentru a deschide in august primul hotel de cinci stele din cadrul lantului Continental, precum si o unitate Ibis de trei stele in Sibiu.

Decizia lui Enache de a pune pe piata din Capitala inca 60 de camere de cinci stele vine in conditiile in care in acest an una din doua camere ale unui hotel de cinci stele a fost goala.

Grand Hotel Continental, situat pe Calea Victoriei din Capitala, va opera 60 de camere, doua restaurante si doua baruri, sali de conferinte si un centru spa de 250 de metri patrati. "Este un fel de boutique hotel si cred ca efortul de a umple 60 de camere va fi mult mai mic decat acela de a umple sute de camere cum au celelalte hoteluri de cinci stele. Stim care este situatia din piata, dar cred ca nu vom avea probleme", a declarat Radu Enache.

Piata hoteliera de cinci stele din Capitala cumuleaza in prezent 2000 de camere in opt hoteluri, care ruleaza anual 100 de milioane de euro. Cei mai mari operatori hotelieri pe piata de cinci stele, raportat la numarul de camere, sunt JW Marriott si Radisson, cele doua unitati avand fiecare peste 400 de camere.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.bloombiz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.