Hotelul Andy din Predeal, declasificat de Ministerul Turismului

Ministerul Turismului a declasificat joi de la patru la trei stele hotelul Andy din Predeal deoarece nu are personal clasificat si nu pune pune la dispozitia clientilor bar de zi la receptie, au declarat pentru NewsIn, reprezentantii ai M


La primul control au fost constatate mai multe deficiente, nu erau indeplinite toate criteriile pentru categoria de patru stele. Unitatea a primit termen de 30 de zile pentru remedierea neregulilor. Al doilea control a avut loc la 60 zile, termen la care doar o parte din nereguli au fost remediate. Deficientele care au ramas in continuare nerezolvate: personal necalificat (o parte) si nu aveau bar de zi", au declarat reprezentantii ministerului.

Potrivit site-ului oficial al hotelului, unitatea de cazare are 27 de camere, trei apartamente si un aparatent VIP, precum si un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri.

Unitatea de cazare din Predeal tine de grupul Andy Hotels, care mai detine si un hotel de trei stele in Bucuresti.

Potrivit datelor furnizate de MT, in 2009 au fost declasificate de la cinci la patru stele hotelul Palm Beach din Mamaia si de la trei la doua stele restaurantul Victoria.

Declasificarea s-a facut in urma celui de-al doilea control al Directiei Generale de Control si Protectie a Turistilor din cadrul Ministerul Turismului.

Ministerul Turismului a declasificat la inceputul lunii iunie hotelul Palm Beach din Mamaia de la cinci la patru stele, proprietarul hotelului, libanezul Clarbel Maroun declarand ca va da in judecata Ministerul Turismului pentru declasificare abiziva.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.bloombiz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.